Stuckwerk

U wilt een keuze maken welk soort stucwerk u op de wanden en/of plafonds moet laten aanbrengen, maar u weet niet welke? Dan is glad stucwerk een van de modernste afwerkingen van het moment.

Wat we doen?

Uw specialist in spuiten van wanden, plafonds, betonlook, stucwerk en schadeherstel.

Stuckwerk

Mooie gladde muren

U wilt een keuze maken welk soort stucwerk u op de wanden en/of plafonds moet laten aanbrengen, maar u weet niet welke? Dan is glad stucwerk een van de modernste afwerkingen van het moment.

Mooi glad stucwerk kan uw huis compleet veranderen. Als uw wanden en plafonds glad gestuct zijn dan krijgt u visueel het gevoel dat de ruimte veel groter is geworden dan voorheen. Wat ook een belangrijke rol is, is dat gladde muren en plafonds ook nog eens brandvertragend werken. We zullen u hieronder alle voordelen van glad stucwerk laten zien:

  • Meer ruimte en tijdloos
  • Geen stof op de wanden
  • Makkelijk herstelbaar
  • Altijd overschilderbaar
  • Waardevermeerdering woning
  • Een ondergrond voor behang en schilderwerk

Drogen, voortrijden en texen.

Als het nieuwe stucwerk op de muren droog genoeg is dan kan het verven van de wanden en de plafonds beginnen. Gebruik voordat u gaat schilderen een primer ( voorstrijk ) zodat de nieuwe latexverf niet te snel inzuigt op de vers gestucte ondergrond. Door het te snelle inzuigen van de verf creƫert u strepen en banen en dat is iets wat niemand wilt.

Dus voorstrijken voordat u gaat verven ( texen ) is van groot belang als u eerste klas afgewerkte wanden en plafonds wilt hebben. Ook een stukadoor kan uiteraard wat oneffenheden achterlaten. Het is belangrijk dat het nieuwe stucwerk even nagekeken word en hier en daar word geschuurd en word gerepareerd.

Repareren en schuren zijn vaak kleine oneffenheden die een schilder als voorbereiding ziet .Het mooiste resultaat krijgt u als u in 2 lagen de latexverf aanbrengt , DSL Spuitwerken spuit altijd 2-laags kruislings.

Licht stucwerk

Tevens doen wij ook, het glad maken van wanden(licht stucwerk) en/of het herstellen van wanden waar krassen/deuken/bulten of andere beschadigingen op zitten.

Heeft u vegen, krasjes, restanten stucwerk of ruwheid op uw wanden of plafond. Laat deze dan behandelen door DSL

Sausklaar betekent: Je muur is, na het sausklaar stucen, klaar om gesaust te worden. De wand is dan superglad/ egaal en vrij van oneffenheden.

Behangklaar betekent: Je muur is, na het behangklaar stucen, klaar om behangen te worden. Deze afwerking is wat minder vlak dan een sausklare muur.

Afspraken en/of offertes

Voor afspraken en/of offertes kunt u contact opnemen met Roy Noorman.

Koningsspil 19
8071 MX Nunspeet

Telefoon

Heeft u vragen stel ze gerust.

Of bel: 06- 4682 1676