Schuurwerk

Wanden en plafonds glad laten schuren

Wat we doen?

Uw specialist in spuiten van wanden, plafonds, betonlook, stucwerk en schadeherstel.

Schuurwerk

Wanden en plafonds glad laten schuren

Wanden en plafonds glad laten schuren

Heeft u wanden of plafonds die niet helemaal mooi strak of glad zijn, geen probleem wij schuren deze professioneel en stofloos voor u.

Het schuren van wanden/plafonds is het belangrijkste stap voordat er gespoten, gesaust of geverfd kan worden.
Om een strak resultaat te krijgen is deze stap dus van essentieel belang.
Doordat je met schuurwerk alle oneffenheden weg schuurt, krijg je een optimale strakke ondergrond, uw ondergrond is tenslotte de basis van het eindresultaat.

Wij schuren met een professioneel systeem en bijbehorende afzuiging.
Met zowel schuurschijven als gaasjes in diverse korrels van grof tot superfijn.

 

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Stucwerk
  • Gipsplaat naden/schroeven
  • Wanden waar behang verwijderd is
  • Structuur wanden die glad gemaakt worden
  • Prefab betonwanden
  • Houtwerk

Nieuwbouw machinaal wanden schuren?

Bij nieuwbouw kunt u ook de wanden ook machinaal schuren, opvullen en glad maken van oneffenheden en het spuitklaar maken. Zodat u optimale gladde wanden kunt ervaren. Bij veel nieuwbouw woning worden de muren vaak behang klaar opgeleverd. Echter komt het vaak voor bij oplevering, dat de muren niet behangklaar zijn of in der mate slechte toestand (gaten/oneffenheden), wanneer u de wanden spuit of zelfs behang plakt,dat er oneffenheden duidelijk zichtbaar worden.

Daarom is het van belang de muren goed na te lopen, de oneffenheden bij te werken en weer goed machinaal te schuren. Hierna kunt u de wanden laten spuiten en heeft u strakke, gladde wanden. U kunt er ook voor kiezen om te renovliezen, echter ook hiervoor heeft u strakke gladde wanden nodig, de meer waarde van renovlies is dat u in het begin een mooi strak resultaat heeft, net als stucwerk ( echter onze mening, dat de buitenwerkse hoeken met renovlies nooit 100% strak zijn i.v.m. luchtbolling en dat binnen een aantal jaren de woning en het behang gaat werken en hierdoor de naden te zien zijn).

Maar u bent dan wel meer geld kwijt, want u heeft dan nog geen gekleurde muren. U kunt er voor kiezen om de woning te laten stucen. Stucen geeft overal in het huis een mooi glad resultaat, ook DSL kan u woning voorzien van stucwerk, echter willen wij meegeven dat met stucwerk het ook kan gaan werken binnen een aantal jaren, en mogelijk scheur vorming in de hoek kunnen ontstaan. (wand-wand of wand-plafond)

 

Afspraken en/of offertes

Voor afspraken en/of offertes kunt u contact opnemen met Roy Noorman.

Koningsspil 19
8071 MX Nunspeet

Telefoon

Heeft u vragen stel ze gerust.

Of bel: 06- 4682 1676