Airless spuitwerk

Specialist in spuitwerken

Wat we doen?

Uw specialist in spuiten van wanden, plafonds, betonlook, stucwerk en schadeherstel.

Specialist in spuitwerken

Airless spuitwerk

Airless spuitwerk is de nieuwste verftechniek voor een superstrak eindresultaat. U kunt airless spuitwerk toepassen op verschillende oppervlakten: op stucadoorswerk, maar ook over spackspuitwerk, spachtelputz, systeemplafonds en zelfs over bestaand schilderwerk. Een bijkomend voordeel is dat de structuur van het oppervlak, bijvoorbeeld bij schuurwerk, behouden blijft.

Met het zo egaal en gelijkmatig aanbrengen van de latexverf met de Airless verfspuit voorkomt u enig structuurverschil wat zichtbaar is. Dit te bedenken dat het rollen van wanden en plafonds met een vachtroller bijna altijd sporen en een vreemde structuur achter laat.
Het spuiten van airless verf geeft een gladder resultaat. Dankzij de airless techniek wordt de oppervlakte mooi en egaal en zijn er geen strepen of oneffenheden zichtbaar.

Verder kun je sneller werken met een Airless spuiter, waardoor de klus eerder geklaard is.

Hoe werkt airless spuiten?

De airless spuittechniek bestaat uit het spuiten onder hoge druk van wanden en plafonds. Door de hoge druk wordt de verf in kleine neveltjes verdeeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van latex of gewone muurverf. De pomp zuigt de verf op, waarna deze onder hoge druk door een zeer kleine opening uit het pistool wordt geperst. Door de verf onder hoge druk te vernevelen wordt het in minuscule druppeltjes verdeeld.

Door de druppeltjes met een kracht van maar liefst 190 bar op het oppervlak te drukken, smelten de minuscule deeltjes samen en ontstaat een mooie egale verfverdeling. Vanwege de hoge vloeistofdruk kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Voor Airless spuiten is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van airless spuiten is bovendien is elke gewenste kleur mogelijk.

Afspraken en/of offertes

Voor afspraken en/of offertes kunt u contact opnemen met Roy Noorman.

Koningsspil 19
8071 MX Nunspeet

Telefoon

Heeft u vragen stel ze gerust.

Of bel: 06- 4682 1676